ΣΠΑΡΤΗ. Δημόσια συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχιακό Μέγαρο - Κεντρική Πλατεία Σπάρτης - αίθουσα συνεδριάσεων) στις 06 Μαρτίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο πιο κάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: Ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Σπάρτης οικονομικού έτους 2024. Εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντωνάκος Χρήστος - Άγγελος.

Από τον προϋπολογισμό θα προκύψει και η πολιτική που θα ακολουθήσει ο δήμος τόσο σε δημοσιονομικό όσο και αναπτυξιακό επίπεδο. Θα αναδειχθούν ζητήματα όπως οι βασικές προτεραιότητες που θα απορροφήσουν πόρους, το αν και κατά πόσο ο δήμος ενισχύεται από κεντρικούς πόρους, τα τέλη που θα καταβάλουν οι δημότες, κ.λ.π. Βασικές συνιστώσες στην υπόθεση του προϋπολογισμού η διαχείριση των απορριμμάτων, η διαχείριση του έργου ανάπλασης της Παλαιολόγου, η κοινωνική πολιτική, η καθημερινότητα του πολίτη.

Το Notospress θα μεταδώσει live τη συνεδρίαση προκειμένου να την παρακολουθήσουν αναγνώστες, φορείς και συλλογικότητες, που τους αφορά άμεσα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις