ΣΠΑΡΤΗ. Στις 2.3.2024 συνήλθε η ΙΖ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), η πρώτη για τη νέα δημοτική περίοδο 2024 - 2028, για να εκλέξει τα όργανά της, νέο Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο. Προηγήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των διοικητικών οργάνων και στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενώσεις. Συγκεκριμένα, για την Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, στις 14.2.2024 ολοκληρώθηκε η εκλογή των εκπροσώπων των Δήμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παράταξης «Σπάρτη Νέα Πορεία» από τον Δήμο Σπάρτης στην ΠΕΔΠ εξελέγησαν «με το συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (Α.Δ.Α.Κ.)», η επικεφαλής της παράταξής μας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ντία Τζανετέα, με 57 ψήφους, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος με 50 ψήφους και με το συνδυασμό του Τάσου Χρόνη «ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης με 31 ψήφους.

Χαιρετίζουμε την εκτίμηση στο πρόσωπο της επικεφαλής μας κ. Ντίας Τζανετέα και ευχαριστούμε τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης στην Πελοπόννησο για την εμπιστοσύνη τους και την αναγνώριση της αυτοδιοικητικής της εμπειρίας. Ευχόμαστε στους εκλεγέντες καλή δύναμη και επιτυχή ανταπόκριση στα καθήκοντά τους, ενόψει μιας πενταετίας κρίσιμης με πολλές προκλήσεις και προοπτικές».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις