ΣΠΑΡΤΗ. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Λακωνίας, εκφράζει την θλίψη όλης της τοπικής εκαπιδευτικής κοινότητας, για τον ξαφνικό χαμό του εκπαιδευτικού Άρη Καναβάρου και σημειώνει τα εξής: «Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε την αναπάντεχη απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου και αγαπητού φίλου και συνεργάτη, του Άρη Καναβάρου, φυσικού επί σειρά ετών στο 2ο ΓΕΛ Σπάρτης.

Για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του, το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική απώλεια που κάνει την εκπαιδευτική κοινότητα φτωχότερη. Ένας αξιόλογος άνθρωπος, αγαπητός συνάδελφος, αγωνιστής, όπως και να τον χαρακτηρίσεις, ήταν ένας ακούραστος άνθρωπος κι αγαπητός φίλος.

Ένας εκπαιδευτικός με ήθος

Υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό, διέθετε όραμα και όρεξη για προσφορά στους μαθητές του που τον αγάπησαν, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους, καταφέρνοντας με τον ιδιαίτερό του τρόπο να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση, γι’ αυτό και η συμβολή του ήταν μέγιστη στον χώρο της εκπαίδευσης.

Φτωχότερη η εκπαιδευτική κοινότητα

Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και του ευχόμαστε «καλό ταξίδι». Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό, θα θυμόμαστε πάντα τη σεμνή παρουσία του, το πλατύ του ευγενικό χαμόγελο, την ευπρέπεια και την αξιοπρέπεια σε κάθε του βήμα. Η εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι φτωχότερη. Στην οικογένειά του ευχόμαστε δύναμη ψυχής και της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Αντί στεφάνου στη μνήμη του το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να καταθέσει 100 ευρώ από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Να σημειωθεί τέλος ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, (06/03) στις 16:00 μ.μ. στο Έλος Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις