ΑΡΓΟΣ. Για πρώτη φορά η 32χρονη θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος εμφανίστηκε χωρίς να κρύβει το πρόσωπό της με εμφανή τα σημάδια από χτυπήματα.

Όταν ρωτήθηκε για τους μώλωπες είπε: «Από μπουνιές, κλωτσιές, σφαλιάρες»,

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 «το ξύλο ξεκίνησε από το 2018. Από τότε που πέθανε η μάνα του άλλαξε η συμπεριφορά του και όσο περνούσε ο καιρός γινόταν χειρότερος».

Είπε πώς την κακοποιούσε μέσα στο μπάνιο. «Μου έλεγε πως όσο και να φωνάζω “δεν σε ακούειi κανένας”». Σε άλλο σημείο απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε πως «τα παιδιά δεν μας έβλεπαν, γίνονταν μόνο στο μπάνιο, μόνο μας άκουγαν». «Θα χύσεις αίμα μου έλεγε στο μπάνιο», πρόσθεσε.

Για το περιστατικό στον Ισθμό ανέφερε πως ο άνδρας της την απείλησε πως θα την πετάξει και κατήγγειλε ότι της είπε πως θα «κάψω και τα παιδιά σου».

Τι είπε ο δικηγόρος της 32χρονης

Νωρίτερα το πρωί ο δικηγόρος της, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη, από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες».

Υπογράμμισε πως το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο. Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης χαρακτήρισε των κατηγορούμενο έναν χειριστικό τύπο, ο οποίος είχε απομονώσει το θύμα, ο κύριος Λαμπρόπουλος συμφώνησε. Μάλιστα ειδική αναφορά έκανε στην απολογία του 34χρονου, ο οποίος είπε «Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου. Με θέλουν όλες οι γυναίκες».

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ότι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμα της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο».

Τόνισε βέβαια πως ο κατηγορούμενος δεν κακοποιούσε τα παιδιά, τα οποία ήδη παρακολουθεί ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός.

Τέλος, ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος είπε πως «δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες όμως έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλεψα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις