ΗΛΕΙΑ. Κοινή σύσκεψη με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας πραγματοποίησε την Τρίτη, (05/03), στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Χρύσανθος Μουρτζίνης, η γραμματέας κα Αθηνά Σούλη, το μέλος κ. Θεόδωρος Φλίγκος καθώς και ο συνεργάτης του κ. Νικολακόπουλου, Κώστας Τζαμαλούκας.

Συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) για το 2024 και συζητήθηκαν θέματα γύρω από την συγκέντρωση ξενοδοχειακών υποδομών στην Ηλεία. Σε δήλωση του ο κ. Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα εξής: «Με τα μέλη της δραστήριας Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Όλα αυτά προκειμένου στο άμεσο μέλλον να αποκτήσουμε κοινό βηματισμό στους στόχους και τις επιδιώξεις μας με βασικότερο όλων την ανάδειξη της περιοχής μας ως Τουριστικού προορισμού. Άλλωστε η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων στον τομέα του Τουρισμού είναι το βασικό προαπαιτούμενος για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο συζητήσαμε για την περεταίρω αξιοποίηση του αεροδρομίου του Αράξου.

Όπως και για την ανάγκη δημιουργίας εκπαιδευτικών μονάδων στην περιοχή μας που θα αναδεικνύουν τουριστικά στελέχη και εξειδικευμένο προσωπικό. Στη χρήσιμη και ωφέλιμη συνάντηση αναφερθήκαμε και στον μελλοντικό προγραμματισμό για τη συμμετοχή της Ένωσης σε δράσεις της ΠΔΕ που αφορούν στην αξιοποίηση του OLYMPIAN LAND».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις