ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Διονύσιος Κ. Φωτόπουλος

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 91χρονου Διονυσίου Κ. Φωτόπουλου.

Ιωάννης Γ. Μασγανάς

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Βασσαρά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 67χρονου Ιωάννη Γ. Μασγανά.

Αθανάσιος Γ. Λιναρδής

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανασίου Γ. Λιναρδή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Μαρία, τα αδέρφια του Ελένη και Άννα - Νίκος, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Κ. Δημητρακάκη

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Κ. Δημητρακάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος, τα παιδιά της Χρήστος - Μαρία, Παρασκευή - Δημήτριος και Παναγιώτης - Παναγιώτα, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Χρ. Καρκαλάκος

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Χρ. Καρκαλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Πωλίνα, Χρήστος - Χριστίνα και Ιωάννα - Δημήτρης, τα εγγόνια του, Δημήτρης και Νικήτας, τα αδέρφια του Γεωργία, Ελένη, Αλεξάνδρα και Αλέκος - Σταματική, τα ανίψια του και οι οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Μαχαίρας

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μαχαίρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πότα, τα παιδιά του Ιωάννης - Έφη, Νικόλαος - Άννα και Παναγιώτης - Μαρία, τα εγγόνια του, Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνος, Ελπίδα, Παναγιώτα και Σοφία, ο αδερφός του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Μάρκου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Μάρκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Ηλίας Μάρκου και Κωνσταντίνος - Κυριακή Μάρκου, η εγγονή του Δήμητρα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδωνας Δημ. Ηλιόπουλος

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήεμερο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Δημ. Ηλιόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο υιός του Δημήτριος, τα αδέρφια του Μαρία - Ιωάννης και Νικόλαος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις