ΑΡΓΟΣ. Προφυλακιστέος έχει κριθεί ο 34χρονος από το Άργος που κακοποιούσε τη γυναίκα του.

Ο φερόμενος δράστης ήταν αρκετά προκλητικός μιλώντας στο «Πρωινό» καθώς είπε ότι έμενε με τη γυναίκα του και είχε κάνει πίσω για εκείνη την ώρα που τον ήθελαν κι άλλες γυναίκες.

«Εγώ ήμουν και πατέρας και μάνα και μάγειρας και κουβαλητής, να ρωτήσετε όποιον θέλετε. Μου έκρυβε μυστικά πέντε χρόνων. Ξαφνικά η αδερφή της, οι τρίτοι μπλέχτηκαν, πήγαινε καλά η ζωή μου και νόμιζαν ότι έχω τα εκατομμύρια. Μιλάνε για αυτοκίνητα, μιλάνε για σπίτια, μιλάνε για χρήματα.

Είμαι πανέξυπνος, είμαι εύστροφος είμαι ένα παιδί γεμάτο εμπειρίες εσωτερικού και εξωτερικού, οπότε η Ελένη μου δεν μπόρεσε να το αντέξει όλο αυτό. Έπεσε η αδερφή της δίπλα από καιρό. Εγώ καταρχάς έχω κάνει πίσω για πολλές γυναίκες εξαιτίας της Ελένης. Έχω χάσει απίστευτες εμπειρίες γιατί λατρεύω τις γυναίκες και οι γυναίκες με λατρεύουν, δεν είμαι θηρίο.

Κοιτάξτε βγήκα από μια τρύπα και εγώ κι όλος ο κόσμος έτσι. Έκανα έρωτα μαζί της κάτω από τα σεντόνια, σε μια μέρα λες και της μπήκε ο διάβολος. Δεν έχει κρίση και βαρύτητα των πραγμάτων που λέει ούτε πώς έγιναν. Με ξεφτίλισε πανελλαδικώς. Έβγαλαν το όνομά μου στον αέρα, η αδερφή της με βρίζει χωρίς λόγο, χωρίς να έχω κάτι με την κοπέλα», ανέφερε ο 34χρονος αρχικά.

«Δεν βρέθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Κάναμε αχαλίνωτο έρωτα εκείνο το βράδυ, θα είχα και εγώ κάποιο πρόβλημα. Έχω ζητήσει συγγνώμη επανειλημμένες φορές κι εκείνη δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη για τα τόσα καλά που έχω κάνει, ούτε μία φορά. Μόνο παραδέχθηκε το λάθος της, μου ζήτησε συγγνώμη ότι το έκανε. Έκανε πλάτες, πήγαινε πέρα-δόθε ψαχνόταν και πρόσβαλλε συνεχώς τα παιδιά μου. Τι θέλετε να κάνετε πίσω από δύο κάγκελα και μια αυστηρή πειθαρχία που έχει εδώ πέρα. Εδώ δεν κοιτιόμαστε στα μάτια.

Σε μια στιγμή με έβγαλαν εγκληματία με έβγαλαν βιαστή θηρία, με έβγαλαν ότι την έλουσα με χλωρίνη ότι της … φρατζόλα με ψωμί στο π….. της. Ότι της έβαλα μαχαίρι στον λαιμό. Το είπε και η ίδια στην πρώτη της κατάθεση, μόλις της ακύρωσαν τη χλωρίνη, το σίδερο και το κινητό στον κ… - συγγνώμη. Δεν το έκανα για μένα και γι’ αυτή προσωπικά βρε παιδιά. Ξέφυγα, προσβλήθηκα τόσο πολύ.», συνέχισε ο προκλητικός 34χρονος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις