ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Σπυρίδων Κ. Ψυχογιός

Την Τρίτη 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 75χρονου Σπυρίδων Κ. Ψυχογιού.

Αμαλία Πανάγου (Χήρα Γεωργίου)

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 96χρονης Αμαλίας Πανάγου.

Θεόδωρος Δ. Κοδέλλας

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 72χρονου Θεόδωρου Δ. Κοδέλλα.

Ελένη Βαφείδου

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τρύπη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 97χρονης Ελένης Βαφείδου.

Σταματική Π. Μπουγάδη

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 75χρονης Σταματικής Π. Μπουγάδη.

Βασιλική Πασσάκου (Χήρα Μήνα)

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 86χρονης Βασιλικής Πασσάκου. Στη κηδεία της καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντωνία (Χήρας) Δ. Μαρκάκη

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αντωνίας Μαρκάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία - Δημήτρης και Άριστος, τα αδέρφια της Ευάγγελος, τα εγγόνια της Καλλιόπη - Λούις και Σταμάτης, τα δισέγγονα της Πολυτίμη, Γιώργος και Δημήτρης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 9:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λεωνίδα Γρηγοράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, οι κόρες του Νάγια, Μαρκέλλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνης Ι. Σαραντόπουλος

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντώνη Ι. Σαραντόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Νίκος - Φωτεινή Σαραντοπούλου, Κώστας Σαραντόπουλος, Μαρία - Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Κατερίνα Τσαγκάρη Σαραντοπούλου, τα ανίψια του Ιωάννα - Δημήτρης, Χάρις - Ανδρέας, Γιώργος - Γιώτα, Γεωργία και Μαρία - Νίκος, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεμιστοκλής Νικ. Σκρεπέτης

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παρδάλι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεμιστοκλή Νικ. Σκερπέτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Αγγελική, Κωνσταντίνα - Γεώργιος, Νικόλαος και Ευθυμία - Πέτρος, τα εγγόνια του Νικόλαος, Χριστίνα - Παναγιώτης, Θεμιστοκλής, Θεμιστοκλής, Πηνελόπη, Ιωάννης και Γεώργιος, η δισέγγονή του Κωνσταντίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικολέτα Π. Χιόνη

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Νικολέτας Π. Χιόνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος - Μαρία και Αργύρης - Ισαμπέλ, τα εγγόνια της Παρασκευάς - Κατερίνα, Πέτρος, Κωνσταντίνος, Παρασκευάς, Κυριακή, Νικολέτα, Παρασκευάς και Νικολέτα, τα δισέγγονα της Αριαννή, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Νικ. Γιαννακοπούλου

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Νικ. Γιαννακοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Λεωνίδας - Ευδοξία και Κωνσταντίνα, τα εγγόνια της Νικόλαος, Μισέλ και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Κ. Μοσχοβίτης

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Κ. Μοσχοβίτης. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Κώστας - Ανθή και Γιάννης, ο εγγονός του Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρυσάνθη Α. Οικονόμου Φωτοπούλου

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου (Β' Εργατικές Κατοικίες) στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Χρυσάνθης Α. Οικονόμου Φωτοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αναστάσιος, η κόρη της Σταυρούλα, η αδερφή της Πηνελόπη Ριζάκου, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις