ΠΑΤΡΑ. Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης έστειλε τις δικές του ευχές για το τριήμερο κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, δηλώνοντας σε σχετικό δελτίο τύπου τα εξής: «Ολόκληρη η Πάτρα, μικροί και μεγάλοι, με κέφι, με ξέφρενο ρυθμό και με αστείρευτη έμπνευση, συνεχίζουμε να σπάμε τα ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο. Φθάσαμε στο τελευταίο τριήμερο και ετοιμαζόμαστε να απογειώσουμε το Καρναβάλι μας, το Καρναβάλι της Ελλάδας.

Απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας κι από το εξωτερικό, άρχισαν να καταφθάνουν επισκέπτες που θα χαρούν, θα ξεφαντώσουν μαζί μας και θα γίνουν πρεσβευτές του Πατρινού Καρναβαλιού και της πόλης μας συνολικά. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση. Πολλά συγχαρητήρια, αξίζουν οι δεκάδες χιλιάδες νέοι μας, που με τον αυθορμητισμό τους και τη δημιουργική τους φαντασία πάνε τον θεσμό κάθε χρόνο κι ένα βήμα πιο μπροστά.

Θέλουμε να ζήσουμε και φέτος ένα υπέροχο από όλες τις πλευρές Καρναβάλι

Για να το πετύχουμε, πρέπει αυτό το τελευταίο τριήμερο, όλοι μαζί, καρναβαλιστές, επαγγελματίες, δημότες και επισκέπτες, να δώσουμε προσοχή στους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και να τηρούμε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν ανακοινωθεί. Μαζί, μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Η πόλη έχει φροντίσει και έχει πάρει τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί, στις συναντήσεις με τους καρναβαλιστές, τις Αρχές και τους αρμόδιους φορείς. Ζητάμε να συμβάλλουν όλοι στην τήρησή τους, ώστε να απολαύσουμε τη μεγάλη μας γιορτή. Για να είναι και φέτος το Καρναβάλι μας, καλό Καρναβάλι για όλους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις