ΑΡΓΟΣ. Το Επιμελητήριο Αργολίδας, διοργάνωσε την 1η Εκδήλωση Απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων, την Τετάρτη (13/03), στο Άργος, όπου βραβεύτηκαν επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στάθηκε στους άξονες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στις προσπάθειες της προσέλκυσης επενδύσεων.

«Η διάκριση των επιχειρήσεων έρχεται μέσα από τους τομείς της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της πράσινης ανάπτυξης, της εταιρικής υπευθυνότητας. Στους τομείς δηλαδή που δείχνουν το μέλλον στον ιδιωτικό και όχι μόνο τομέα. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει ως βασικό της άξονα την προσέλκυση επενδύσεων, την επιστροφή επιστημονικού προσωπικού και την προοπτική νέων θέσεων εργασίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Αργολίδας για την άψογη διοργάνωση.

Η άνθηση των επιχειρήσεων σε όλα τα επίπεδα

Με τη σειρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, στάθηκε στην ανάγκη απορρόφησης των προγραμμάτων και στον καθημερινό αγώνα που δίνουν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Οι επιχειρήσεις που βραβεύονται ξεχωρίζουν και ανοίγουν νέους δρόμους στο επιχειρείν. Μαζί τους παλεύουν καθημερινά και πολλές ακόμα στην Αργολίδα και στην Περιφέρειά μας. Πολλές που ασχολούνται με τις εξαγωγές, άλλες με τα τουριστικά, άλλες οικογενειακές, άλλες μεγαλύτερες. Θεωρώ πως με την απορρόφηση των προγραμμάτων, την κατάρτιση και το απαραίτητο ρίσκο θα τα καταφέρει, καθεμιά, στον τομέας της».

Οι παρευρισκόμενοι θεσμικοί φορείς της εκδήλωσης

Στην επιτυχημένη εκδήλωση της Απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων, παρευρέθηκαν, επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Μουρίκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλης Σιδέρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθανάσιος Μιχελόγγονας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Γανώσης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις