ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αθηνά Παπαδοπούλου - Σκαφιδά

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 59χρονης Αθηνάς Παπαδοπούλου - Σκαφιδά.

Ιωάννης Νίκ. Νικολόπουλος

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 79χρονου Ιωάννη Νίκ. Νικολόπουλου.

Δήμος Ν. Ηλιόπουλος

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 67χρονου Δήμου Ν. Ηλιόπουλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός Δήμητρα, ο γιός του Νίκος, η μητέρα του Σταμάτα Ψαθά, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Γεώργιος Νίκ. Φωτάκος

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 60χρονου Γεωργίου Νίκ. Φωτάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Μαρία, η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Μαριάννα - Νίκος, οι αδελφές του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Αθ. Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 76χρονου Γεωργίου Αθ. Παπαδημητρίου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Σοφία Μαρίνου, Νίκη Ματθαίου και Ελένη - Ηλίας Γκαβάκος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Κ. Κεχαγιάς

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κ. Κεχαγιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, ο γιός του Γιώργος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδωνας Χ. Τριανταφυλλάκος

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Βρέσθενα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Χ. Τριανταφυλλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιός του Χρήστος, η μητέρα του Χρυσούλα, η σύντροφός του Κωνσταντίνα, τα αδέρφια του Ιωάννης - Σταματική Τριανταφυλλάκου και Κωνσταντίνα - Ηλίας Χριστόπουλος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ι. Δελής

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ι. Δελή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα (Πίτσα), τα παιδιά του Ιωάννης - Ζαχαρούλα και Μαρία, τα αδέρφια του Νούλα - Σπυρίδων, Γεώργιος - Πόπη και Κυριακή, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Παναγιώτα και Άννα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ιωάν. Καρβουνιάρης

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ιωάν. Καρβουνιάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, ο δισέγγονος του και οι λοιποί συγγενείς του.

Διονύσιος Κ. Φωτόπουλος

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Διονυσίου Κ. Φωτόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κυριάκος - Μαρίνα, η εγγονή του Μαρίλια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ν. Μιχαλάκου-Βαρβιτσιώτη

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Καραβά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Ν. Μιχαλάκου-Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Νούλα - Παύλος, Δημήτρης και Νότα - Σάββας, τα εγγόνια της Καίτη, Έλενα, Χριστίνα, Γιάννης, Νικόλαος, Ελένη, Μιχάλης και Γιούρι, τα δισέγγονα της Παύλος και Δανάη - Αικατερίνη, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις