ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικόλαος Λ. Καλλέργης

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 96χρονου Νικόλαου Λ. Καλλέργη.

Γεώργιος Σαρτζής (πρώην ψάλτης Οσίου Νίκωνος)

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 73χρονου Γεωργίου Σαρτζή.

Αγγελική Χ. Βλαχάκη

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Χ. Βλαχάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας - Γεωργία Βλαχάκη, Εμμανουήλ - Ιωάννα Βλαχάκη, Δημήτριος - Βασιλική Βλαχάκη και Παναγιώτα - Νίκος Τσιγκάρης, τα εγγόνια της Διαμάντω, Αγγελική - Κώστας, Χριστίνα - Στέλιος, Κατερίνα, Χρήστος, Αγγελική - Μιχάλης, Κωνσταντίνα - Γιάννης, Κυριακούλα - Γεώργιος, Γιάννα - Παναγιώτης και Αγγελική, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Γ. Μασγανάς

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Νάο Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Γ. Μασγανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νικωνία, τα παιδιά του Παναγιώτα - Γεώργιος Μηνακάκης, Γεώργιος και Δημήτριος - Χριστίνα, τα εγγόνια του Δημήτριος και Ιωάννης, τα αδέρφια του Δημοσθένης - Δήμητρα Μασγανά, Μαίρη - Γεώργιος Χρηστάκης και Γεωργία - Δήμος Σταθάκης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδων Ιωάν. Δήμου

Την Κυριακή 7 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπυρίδων Ιωάν. Δήμου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννης - Αγγελική και Ελένη - Περικλής, τα εγγόνια του Βασιλική, Αθανασία, Γεώργιος, Σπυρίδων, Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις