ΠΑΤΡΑ. Ένταση από το πρωί στο κέντρο της Πάτρας μετά τις καταγγελίες που έκαναν συμβασιούχοι για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα στο νέο Δημαρχείο της πόλης. Οι συμβασιούχοι με μήνυμά τους προς τα ΜΜΕ κατήγγειλαν ότι στις 05:20 το πρωί, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους, που παρέμεναν στο δημαρχείο με καδρόνια τραυματίζοντάς τους.

Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν για νέα πορεία προς το νέο δημαρχείο αλλά συνάντησαν κλούβες της αστυνομίας που τους απέτρεψαν να φτάσουν στο χώρο, όπου είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση. Χθες συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της Πάτρας και έκλεισαν τις πόρτες του πρώην Αρσακείου δηλώνοντας αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας.

Διαψεύδει ο Δήμος Πατρέων τον ξυλοδαρμό συμβασιούχων

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή διαψεύδει τις καταγγελίες και σε ανακοίνωση αναφέρει: «Καταγγέλλουμε τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται από δημοσιογράφους για δήθεν ξυλοδαρμούς και επιθέσεις και την προσπάθεια συκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού για "Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα".

Ο λαός της Πάτρας ξέρει καλά ποιοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, βάζοντας την Δημοτική Αρχή στο στόχαστρο. Τους λέμε, όμως, να μην ελπίζουν! Όση λάσπη και να ρίξουν, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, ούτε την αγωνιστική στάση της Δημοτικής Αρχής, ούτε το ψεύτικο ενδιαφέρον αυτών που κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των συμβασιούχων» καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις