ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεωργία Ι. Γιάννε

Την Πέμπτη 11 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 79χρονης Γεωργίας Γιάννε.

Αμαλία Γ. Πανάγου

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αμαλίας Γ. Πανάγου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνα - Μιχαήλ Βακαλόπουλος και Χρήστος Πανάγος, τα εγγόνια της Αμαλία - Παντελής, Βάσια - Τζίμης, Γιώργος, Αμαλία - Στέλιος, Μιχάλης και Αλεξάνδρα, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Βασ. Νίκιας

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Βασ. Νίκια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ποτούλα - Βασίλειος Δούρος, Γκόλφω Νίκια και Βασίλειος Νίκιας, τα εγγόνια του Βαγγέλης, Γιώργος - Σοφία και Δημήτρης τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευανθία Α. Κωστούλια

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευανθίας Α. Κωστούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ελένη, Παναγιώτα και Γεωργία - Παναγιώτης, τα εγγόνια της Ζαχαρούλα, Πανουργιάς, Απόστολος, Παναγιώτα - Ευανθία και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Παν. Αργείτης

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Παν. Αργείτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Ελένη - Ηλιοπούλου, Δήμητρα Αργείτη και Παναγιώτης - Άντα Αργείτη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαρίκλεια Β. Σάλαρη

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χαρίκλειας Β. Σάλαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης - Αγγελική και Μαρία - Αντώνης, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γρηγόρης Δ. Γρηγοράκος

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γρηγόρη Δ. Γρηγοράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Βασίλειος - Βασιλική Γρηγοράκου και Ανθούλα Μανιάτη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Μπούγας

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το τριετές μνημόσυνο του Ιωάννη Μπούγα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις