ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Μαρία Δ. Μερεκούλια

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Καλογωνιά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 92χρονης Μαρίας Δ. Μερεκούλια.

Γεώργιος Δ. Μέρος

Το Σάββατο 20 Απριλίου στον Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Δ. Μέρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βαρβάρα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς του και οι φίλοι του.

Ελένη Χ. Μποίνη

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Χ. Μποίνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία - Γεώργιος, η αδερφή της Αικατερίνη και οι λοιποί συγγενείς της .

Ευγενία Γαλανοπούλου

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευγενίας Γαλανοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Δ. Βοσινάκης

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Δ. Βοσινάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λίλη Λιανού, τα παιδιά του Χριστίνα, Δημήτριος και Ξένια, η αδερφή του Κική Νεφέρη και οι λοιποί συγγενείς του.

Πάνος Α. Μαρινόπουλος (Ιερέας)

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πάνου Α. Μαρινόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιωάννα (πρεσβυτέρα), τα παιδιά του Αδαμαντία - Βασίλειος και Ευάγγελος, τα εγγόνια του Νίκος, Γεωργία και Ιωάννα, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Στρατηγούλα Χ. Ζαχαράκη

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Στρατηγούλας Χ. Ζαχαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης- Θεοδώρα και Αντώνιος, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ποτούλα Π. Φωτοπούλου

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ποτούλας Π. Φωτοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Μιχάλης - Σταθούλα, ο ανιψιός της Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθηνά Παπαδοπούλου - Σκαφιδά

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθηνάς Παπαδοπούλου - Σκαφιδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Σταύρος, η κόρη της Κωνσταντίνα, η μητέρα της Ιωάννα, τα αδέρφια της Δημήτριος - Σταυρούλα, Παναγιώτης - Ελένη και Διονύσιος - Αντωνία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Ν. Κουτράκος

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ν. Κουτράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκος - Μαρία, Παναγιώτα - Νίκος, Παναγιώτης και Ελένη, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Χ. Τουρνάς

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Χ. Τουρνά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κανέλλα, η μητέρα του Ελένη Σκιαδά, τα αδέρφια του Γεώργιος* - Βαρβάρα Τουρνά, Κατερίνα - Θεόδωρος Λοίζος, Νικήτας Τουρνάς, Σταυρούλα Τσαρκαλή, Νίκος Μποζίκης, Δημήτρης - Χάιδω Σκιαδά και Βασίλης Σκιαδάς, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Γεώργ. Χαντζής

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γεώργ. Χαντζή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γεώργιος - Κωνσταντίνα και Μαρία, τα εγγόνια του Νικόλαος - Βασιλική, Αναστασία - Νικόλαος και Σταύρος - Μαρία, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του Δήμητρα, Αικατερίνη και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Η. Κανελλάκης

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Η. Κανελλάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευγενία, τα παιδιά του Ηλίας - Μάγδα, Ντία - Λεωνίδας και Τάσος - Κατερίνα, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Αποστολόπουλος

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Αποστολόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Πέτρος - Δήμητρα, Θεώνη και Σταυρούλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Πέτρος Χ. Παπαδημητρακόπουλος

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Πέτρου Χ. Παπαδημητρακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Φώτης - Αννίτα και Κωστής - Νίκη, η αδερφή του Μαρία Μαρκοπούλου, τα εγγόνια του Μαρίνα, Πέτρος και Λουκάς, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Π. Πλευρίτης

Την Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το τριετές μνημόσυνο του Θεόδωρου Π. Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αλεξάνδρα - Θεόδωρος Μπάρδης, Χριστίνα - Σπύρος Καλαμαράς και Σταματική Πλευρίτη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις