ΗΛΕΙΑ. Ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του Σάκη Γκολφίνου μίλησε για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Σάκης Γκολφίνος από την Βάρδα, είχε εντοπιστεί πριν από 7 μήνες απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Κουνουπέλι στην Παλαιά Μανωλάδα.

Ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του Σάκη Γκολφίνου μίλησε για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση με τον 46χρονο επιχειρηματία.

«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα, αφού ολοκληρώθηκε η ανάκριση από την αστυνομία στην κυρία εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, με όλα τα στοιχεία που είχαμε συλλέξει και μέσα από την εκπομπή σας, και μέσω του τεχνικού συμβούλου μας αλλά και της έρευνας της οικογένειας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο κ. Ζησιμάτος: «Η εισαγγελέας διέταξε όχι μόνο η υπόθεση να μην πάει στο αρχείο, αλλά να συνεχιστεί η προανάκριση, έστειλε δηλαδή πάλι πίσω την δικογραφία στο Τμήμα Ασφαλείας, με συγκεκριμένες εντολές και για διενέργεια συγκεκριμένων αστυνομικών και προανακριτικών πράξεων. Γενικώς κάποιοι ήθελαν η υπόθεση να πάει στο αρχείο αλλά δεν τα κατάφεραν».

«Αυτοί που ευθύνονται για την δολοφονία του Διονύση θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα», κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις