ΑΡΓΟΣ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση που διοργάνωσε η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους - Μυκηνών με θέμα τον «Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Συμβουλευτική για μαθητές» σε συνεργασία με την «Skywalker.gr”.

Περισσότεροι από 240 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου των δημόσιων σχολείων του δήμου Άγους - Μυκηνών, ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη διαδικασία εισαγωγής σε αυτές αλλά και τη διασύνδεση των σπουδών τους με την σύγχρονη αγορά εργασίας. Παράλληλα, η ημερίδα περιελάμβανε συμβουλευτική σχετικά με τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις αλλά και τους τρόπους διαχείρισης του χρόνου οργάνωσης της μελέτης των μαθητών.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Βαρδάκας και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλης Πολύδωρος, όπου στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυναν αναφέρθηκαν στη σημασία της ημερίδας. Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Γιώργος Γατούδης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας και η Μαρία Λεμπέση Αναπτυξιακή Ψυχολόγος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις