ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 20.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη» στον 1ο όροφο του Ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας (Αριστομένους 28) διοργανώνεται εκδήλωση με αντικείμενο τον Ταΰγετο.

Η εφαρμογή της ΟΧΕ στον Ορεινό Όγκο Ταϋγέτου εντάσσεται στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» 2021-2027 και γενικός στόχος της είναι η συνολική αναβάθμιση του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου, μέσα από την ενδυνάμωση της παραγωγικής ικανότητας στην αγροδιατροφή και τουρισμό, με στοιχεία βάσης την εξωστρέφεια, τη δικτύωση και την ενσωμάτωση καινοτομίας, σε άρρηκτη σύνδεση με τη διασφάλιση των κατάλληλων υποδομών προστασίας και ανάδειξης του οικολογικού και πολιτιστικού πλούτου, με οριζόντιο γνώμονα την ενίσχυση της κοινωνικοοικονομικής συνοχής και της υποστήριξης της καθημερινότητας των ανθρώπων.

Στην ανοιχτή εκδήλωση, πολίτες και φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες στο πλαίσιο της διαβούλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει και διαδικτυακά τις προτάσεις του στην πλατφόρμα δημόσιας διαβούλευσης για την ΟΧΕ Ταϋγέτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις