ΣΚΑΛΑ. Με μια ματιά και μόνον τα προβλήματα που εντοπίζει κανείς στον δήμο Ευρώτα είναι πολλά και διάφορα. Στη θέση Ξηροκάμπια υπάρχουν σκουπίδια από παλιά.

Η κοινή γνώμη είναι προβληματισμένη για τα κυνοκομεία στον Δήμο. Το έργο ύδρευσης στις Κορκεές δεν έχει ολοκληρωθεί. Το ΚΤΕΟ ρημάζει στις Κροκεές και το χωριό δεν έχει Παιδικό Σταθμό. Ενεργές χωματερές ξεφυτρώνουν εδώ κι εκεί. Αξιοθέτατα μένουν αναξιοποίητα. Οι παρακμάψεις Σκάλας και Κροκεών είναι ακόμα ζητούμενα. Τα ηλεκτρολογικά στα σχολεία είναι επικίνδυνα. Το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη υπολειτουργεί. Μνημεία αφημένα στην τύχη τους όπως βυζαντινές εκκλησίες στην Απιδιά. Γήπεδα λογγώνουν απο άγρια βλάστηση. Συστήματα αφαλάτωσης νερού σαπίζουν. Σταθμοί ανακύκλωσης ανενεργοί. Το αρδευτικό του Τρινάσου προβληματίζει.

Καμία απάντηση για την μη λειτουργία του φυτοπαθολογικού εργαστηρίου στο Αστέρι. Στη συνοικία Αφανιά οι κάτοικοι είναι στο πόδι. Εργατικά χέρια πάντα σε ζήτηση. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Βλαχιώτη έχουν γίνει γκαράζ. Ο δήμαρχος έχει μόνον «εκλεκτούς» για συνεργασία. Δαπάνη πολλών χιλιάδων ευρώ σε πανηγύρια ενώ υπάρχουν άλυτα προβλήματα ζωτικής σημασίας. Αύξηση τελών...

Η αντιπολίτευση προσπαθεί να ασκήσει κριτική αλλά η δημοτική αρχή είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο και φυσικά την μεγάλη ευθύνη. Δεν στηλιτεύουμε τις προθέσεις γιατί δεν μπορεί να μην είναι καλές. Όμως οι δυνατότητες και τα αποτελέσματα θα κριθούν πολύ συντομότερα απο τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις