ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε μία σοβαρή καταγγελία σε βάρος του πρώτου ξάδερφού της προχώρησε μία γυναίκα ΑμεΑ από την Πελοπόννησο, κάνοντας λόγο πως την κακοποιούσε -συστηματικά- σεξουαλικά εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της.

Μιλώντας στο Open, είπε: «Έπεσα θύμα βιασμού για πολλά χρόνια, ασελγούσε πάνω μου, ξαφνικά με έριξε στο κρεβάτι, εγώ είμαι άρρωστη, πάσχω από συγγενή νοητική στέρηση».

Ο πρώτος της ξάδερφος, όπως κατήγγειλε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στις αστυνομικές Αρχές η γυναίκα, τη χτυπούσε επί χρόνια με την απειλή ότι εάν μιλούσε, θα τη σκοτώσει.

«Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν κάνω εκείνο το πράγμα, μου έλεγε θα με κλωτσοβαρέσει και θα με θάψει. Όταν ήμουν στο σπίτι του, ήμουν με το κινητό, έπαιζα και μιλούσα με έναν φίλο μου, σηκώθηκε και με χτύπησε πολύ άγρια. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί είχε κλειδώσει την πόρτα» ανέφερε.

Τι κατήγγειλε η γυναίκα για τον ξάδερφό της

«Απαιτούσε να πάω στο σπίτι του κάθε Πέμπτη και εγώ το φοβόμουν. Και αν δεν πήγαινα, απειλούσε πως θα ερχόταν στο σπίτι και θα με σκότωνε. Εγώ από τον φόβο μου, πήγαινα με αποτέλεσμα να ασελγήσει πάνω μου. Τον φοβόμουν και τον φοβάμαι ακόμη γιατί συνεχίζει να με απειλεί» πρόσθεσε η γυναίκα ΑμεΑ.

Όπως καταγγέλλει, ο ξάδερφός της την υποχρέωνε να του δίνει τα λιγοστά λεφτά που παίρνει από τη σύνταξη αναπηρίας. «Έχω πάθει με αυτό ψυχολογικό θέμα, παθαίνω κρίσεις πανικού».

Η γυναίκα κατήγγειλε τον ξάδερφό της σε αστυνομικό τμήμα επαρχιακής πόλης, αφού πρώτα το ανέφερε στον πρώην σύζυγό της τα όσα είχαν συμβεί. «Θέλω η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Οι γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού, θα έπρεπε να παίρνουν λεφτά ως ηθική αποζημίωση» λέει η ίδια.

Ενάμιση χρόνο μετά την καταγγελία της, θα κληθεί στον ανακριτή να καταθέσει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις