ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α, με τίτλο: «Προγραμματική περίοδος 2023-2027: ΣΣΚΑΠ, ΕΣΠΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ» το οποίο πραγματοποιείται 14 και 15 Ιουνίου 2024 στο «Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο» στη Μονεμβασιά.

Συμμετείχαν στελέχη της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΡΑ, της ΕΥΕ Περιβάλλον, στελέχη της ΥΠΑΑΤ, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών των Αναπτυξιακών Οργανισμών που ασχολούνται με την προετοιμασία, ωρίμανση και υλοποίηση έργων / ενεργειών / δράσεων, στο πλαίσιο της Τεχνικής Υποστήριξης καθώς και στελέχη της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, της Αναπτυξιακής Ηρακλείου και του Δικτύου Νήσων Αττικής.

Οι ενότητες που αναπτύχθηκαν και προκάλεσαν και ευρύτατη συζήτηση ήταν:

  • Διαχειριστικά θέματα τοπικών προγραμμάτων LΕΑDER 2014-2020.
  • Συνεργατική εκπαίδευση ΟΤΔ Πάρνωνα Ηρακλείου και Νήσων Αττικής.
  • Προγραμματική περίοδος 2023 -2027. ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα Περιβάλλον Αλιεία ΣΣΚΑΠ Δημόσιες Συμβάσεις.
  • Οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί και Αναπτυξιακές Εταιρείες ως Δικαιούχοι και ως ΕΦΔ.
  • Έργα συνεργασίας LEADER

Τα στρογγυλά τραπέζια που αναπτύχθηκαν αφορούσαν:

  • «Στρογγυλό τραπέζι 1 LEADER» - Διαχειριστικά θέματα τοπικών προγραμμάτων LΕΑDER 2014-2020
  • «Στρογγυλό τραπέζι 2 LEADER» - Συνεργατική εκπαίδευση ΟΤΔ Πάρνωνα Ηρακλείου και Νήσων Αττικής. Παρουσίασησχεδίου αποτελεσμάτων και συζήτηση των 2 εκπαιδευτικών κύκλων. Έργα συνεργασίας LEADER
  • «Στρογγυλό τραπέζι 3» - Προγραμματική περίοδος 2023 -2027. -ΕΣΠΑ Ανταγωνιστικότητα Περιβάλλον Αλιεία ΣΣΚΑΠ Δημόσιες Συμβάσεις. Οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί και Αναπτυξιακές Εταιρείες ως Δικαιούχοι και ως ΕΦΔ.

Για το σεμινάριο αλλά και για τον ρόλο των Αναπτυξιακών Εταιρειών μίλησαν στην κάμερα του notospress ο πρόεδρος του ΔΣ της Πάρνων α.ε. δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Εμμανουήλ Δολιανίτης, ο διευθύνων σύμβουλος της Πάρνων α.ε. κ. Μαρίνης Μπερέτσος, ο γενικός διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας Καβάλας κ. Μιχάλης Σκορδάς, η κ. Χριστίνα Καλαθά απο το Δίκτυο Νήσων Αττικής, ο κ. Σπύρος Φλώρος απο το ΔΣ της Πάρνων α.ε.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις