ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα τέσσερα άτομα, ηλικίας 20-32 ετών, για να απολογηθούν για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 23χρονου έξω από γνωστό μπαρ στην Κόρινθο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (20/10). Ο νεαρός χαροπαλεύει, έχοντας δεχτεί βίαια χτυπήματα, κυρίως από δύο άτομα, όπως καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Τα χτυπήματα ήταν τόσο άγρια που τον άφησαν αιμόφυρτο και αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κατάσταση του 23χρονου ήταν εξαιρετικά σοβαρή καθώς κινδύνευσε να πεθάνει ακαριαία, όταν γύρισε η γλώσσα του. Ευτυχώς, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από υπάλληλο διπλανού μαγαζιού και ειδοποιήθηκε ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και διασωληνώθηκε. Η υγεία του παραμένει κρίσιμη έως σήμερα.

Ο πατέρας του θύματος, συγκλονισμένος, μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο παιδικός φίλος του γιου του τον χτύπησε τόσο βάναυσα. Εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι, παρά το βίαιο και αποτρόπαιο περιστατικό, το μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό παραμένει ανοιχτό.

Σήμερα, στα Δικαστήρια της Κορίνθου, φίλοι και συγγενείς του νεαρού συγκεντρώθηκαν, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εξεταστεί όλοι οι μάρτυρες, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από korinthia24.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις