ΓΕΡΑΚΙ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών υλοποίησε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου. Στόχος του προγράμματος ήταν να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες την πιστοποίηση ΕΦΕΤ που είναι υποχρεωτική για όλους όσοι ασχολούνται με τρόφιμα και ποτά.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 26 μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου καθώς και τρεις συνάδελφοί τους από τον Κοσμά Αρκαδίας και ένας από την Απιδιά Λακωνίας.

Εισηγητές του προγράμματος ήταν ο κ. Σταύρος Νικολέττος και ο κ. Δημοσθένης Τσαπάρας.

Το πρόγραμμα ήταν διάρκειας 10 ωρών και πραγματοποιήθηκε στις 14 και 21 Απριλίου σε αίθουσα του Γυμνασίου Γερακίου.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπαλαμπάνος, πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου