ΑΡΚΑΔΙΑ. Αυτή την Παρασκευή στις 9:00 το βράδυ, η εκπομπή «Εντός Αρκαδίας» στο ΙΟΝΙΑΝ TV ανοίγει ένα επίκαιρο και κρίσιμο ζήτημα για την ανάπτυξη και τις μεταφορές στην Αρκαδία:

Μπορούν να υλοποιηθούν και τα δύο έργα – ο σιδηρόδρομος και ο ποδηλατόδρομος;

Καλεσμένος της εκπομπής ο Νίκος Γιαννακόπουλος, μέλος των Φίλων Σιδηροδρόμου Ελλάδας, ο οποίος μιλά για την προοπτική, τη βιωσιμότητα και το μέλλον του σιδηροδρομικού δικτύου στην περιοχή, αλλά και για το πώς ο ποδηλατόδρομος θα μπορούσε να συνυπάρξει ή να ενισχύσει την τοπική ανάπτυξη και τον τουρισμό.

Η συζήτηση φωτίζει τα σχέδια, τις δυσκολίες και τις δυνατότητες δύο έργων που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον χάρτη των μετακινήσεων στην Αρκαδία.

Δείτε την εκπομπή από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σε Ιόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του site ioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο YouTube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smart tv’s & phone’s σε IOS και Android.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις