ΑΡΚΑΔΙΑ. Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αρκαδίας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Οι διακοπές θα πραγματοποιηθούν σε περιοχές των δήμων Μεγαλόπολης, Γορτυνίας και Τρίπολης.

Αναλυτικά οι διακοπές:

  • Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026
    Ώρες διακοπής: 09:00 – 15:00
    Περιοχή: Κοτύλιο, Δήμος Μεγαλόπολης
  • Τρίτη 10 Μαρτίου 2026
    Ώρες διακοπής: 08:00 – 15:00
    Περιοχή: Τμήμα Τροπαίων και συγκεκριμένα το κέντρο των Τροπαίων, άνω και κάτω από τον κεντρικό δρόμο, από την εκκλησία έως το κτίριο της πρώην Τράπεζας Πειραιώς, Δήμος Γορτυνίας
  • Τρίτη 10 Μαρτίου 2026
    Ώρες διακοπής: 08:30 – 11:30
    Περιοχή: Τ.Κ. Μάναρη, Διόδια Μάναρη, Ραδιοφάρος, Δήμος Τρίπολης

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ οι διακοπές ρεύματος πραγματοποιούνται για έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Παράλληλα, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις