Σπάρτη: 2ο Φοιτητικό και Μαθητικό Συνέδριο Ψηφιακών Συστημάτων
Θεματικές ενότητες για τις έξυπνες πόλεις, την εκπαίδευση, την υγεία, τη γεωργία, τη ναυτιλία, τη βιομηχανία, την ενέργεια, το περιβάλλον, την κυκλική οικονομία και τον πολιτισμό
ΣΠΑΡΤΗ. Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Φοιτητικό και Μαθητικό Συνέδριο Ψηφιακών Συστημάτων στο αμφιθέατρο «Βαλιώτη», στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στον Κλαδά Σπάρτης.
Οι θεματικές ενότητες αφορούν στις έξυπνες πόλεις, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στη γεωργία, στη ναυτιλία, στη βιομηχανία, στην ενέργεια, στο περιβάλλον, στην κυκλική οικονομία και στον πολιτισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου https://dsconf.uop.gr
