ΗΛΕΙΑ. Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Ηλείας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για το διάστημα από τη Δευτέρα 15 έως και την Τετάρτη 17 Ιουνίου. Οι διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν σε περιοχές των δήμων Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Ήλιδας, Ζαχάρως και Πηνειού, στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης του δικτύου.

Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος στην Ηλεία

Δευτέρα 15 Ιουνίου

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος, η οποία θα διαρκέσει από τις 08:00 έως τις 14:30 και θα επηρεάσει τα αρδευτικά της περιοχής Καπελέτου στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Τρίτη 16 Ιουνίου

Την Τρίτη 16 Ιουνίου, από τις 08:00 έως τις 12:00, χωρίς ρεύμα θα μείνουν το Μαζαράκι, οι οικισμοί Απιδούλα, Κολοβέικα, Ξυδέικα, Αντωνέικα και Δαλαβουρέικα, καθώς και τα αρδευτικά τους, όπως και τα αρδευτικά της περιοχής Λάττα στον Δήμο Ήλιδας.

Την ίδια ημέρα, από τις 11:30 έως τις 14:30, η διακοπή θα επηρεάσει τη Νεάπολη και συγκεκριμένα τον οικισμό Γιαννοπουλέικα, καθώς και τα αρδευτικά της περιοχής, στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Τετάρτη 17 Ιουνίου

Για την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει διακοπή ρεύματος από τις 08:00 έως τις 11:00 στο χωριό Κρουνέρι Φιγαλείας του Δήμου Ζαχάρως.

Επίσης, από τις 08:00 έως τις 14:30, χωρίς ηλεκτροδότηση θα βρεθούν περιοχές της Γαστούνης, μεταξύ των οποίων το Συσκευαστήριο Μπίλια, το Εργοστάσιο Οινοποιίας Ε.Π.Ε., το χωριό Καβάσιλα, το Λευκοχώρι και τα αρδευτικά που βρίσκονται γύρω από τις συγκεκριμένες περιοχές, στον Δήμο Πηνειού.

Τέλος, από τις 11:30 έως τις 14:30 της ίδιας ημέρας, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί σε τμήμα του χωριού Αγίου Ηλία, καθώς και στην περιοχή γύρω από το Αντλιοστάσιο της Κοινότητας Σχίνων, στον Δήμο Ζαχάρως.

Προσοχή!

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις