Καταιγίδα στα Καλάβρυτα: Πτώσεις δέντρων και δρόμοι που έγιναν ποτάμια (photos-video)
Η έντονη βροχόπτωση και οι ισχυρές ριπές ανέμου προκάλεσαν προβλήματα στην πόλη των Καλαβρύτων και σε άλλες περιοχές του δήμου
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα Καλάβρυτα, σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους, προκάλεσε προβλήματα στην πόλη και σε άλλες περιοχές του δήμου. Δέντρα έπεσαν σε αρκετά σημεία, ενώ η έντονη βροχόπτωση μετέτρεψε δρόμους σε «ποτάμια».
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων και το Αστυνομικό Τμήμα κινητοποιήθηκαν άμεσα για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων. Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η έντονη καταιγίδα, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε ζημιές σε οχήματα.
Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, ανάλογα προβλήματα καταγράφηκαν και σε πολλές περιοχές του Δήμου Καλαβρύτων. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, καθώς σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν φερτά υλικά, λιμνάζοντα νερά και κλαδιά δέντρων που ενδέχεται να δημιουργήσουν κινδύνους.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: