ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάθεση υπηρεσιών (εργασιών μετά των υλικών) «Επισκευής και Συντήρησης Εγκαταστάσεων Κτιρίου», προϋπολογισμένης δαπάνης 4.000,00.

συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την κάλυψη των αναγκών ενός έτους και με δικαίωμα του Νοσοκομείου να παρατείνει μονομερώς την ισχύ της σύμβασης για ένα τρίμηνο ορίζοντας το ποσό και την ποσότητα της παρατάσεως στο 1/12μόριο της ετήσιας δαπάνης και προμήθειας για κάθε μήνα της παράτασης.

Η λήξη υποβολής των προσφορών ορίζεται στις 25/10/2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 με την ένδειξη «Να μην ανοιχτεί-Προσφορά». Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια στις 29/10/2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στο Γραφείο Προμηθειών του Νοσοκομείου από την ορισθείσα επιτροπή, παρέχεται δε η δυνατότητα να παρευρίσκονται εκπρόσωποι των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό.

Αντίγραφα της διακήρυξης διατίθενται από το Γραφείο Προμηθειών του Νοσοκομείου στον 1ο όροφο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και στη Διαύγεια.

Πληροφορίες στο τηλ. 27323-60178 κα Ευαγγελία Τσαγκλή.