ΣΠΑΡΤΗ. Τακτικοί αναγνώστες του διαδικτύου δηλώνετε οι αναγνώστες του notospress.gr στην πρόσφατη ψηφοφορία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ενημερώνεστε απο το διαδίκτυο:
Πάνω από μια φορά την ημέρα το 66% (65 ψήφοι)
Μία φορά την ημέρα το 30% (29 ψήφοι)
2-3 φορές την εβδομάδα το 4% (4 ψήφοι)

Αυτό σημαίνει ότι στο διαδίκτυο βρίσκεται είτε ποικιλία θεμάτων, είτε συνεχή ροή ειδήσεων, είτε αναζητάτε την άλλη άποψη. Το γεγονός ότι το 96% των αναγνωστών έχετε καθημερινή επαφή με την ιστοσελίδα που επιλέγετε σημαίνει ότι έχει ήδη αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης. Όμοια με εκείνη που είχαν στο παρελθόν οι τακτικοί αναγνώστες των καθημερινών εφημερίδων. Μόνο που στην περίπτωη του διαδικτύου δεν υπάρχει κόστος «αγοράς» της είδησης.

Προφανώς αυτή η τακτική σχέση αναγνώστη – ιστοσελίδας δημιουργεί και αναπτύσσει και την δυναμική που υπαγορεύει το κοινό. Έτσι λοιπόν μέσω της επικοινωνίας που ο κάθε ένας επιλέγει πρέπει να υποδεικνύει αλλαγές, βελτιώσεις, προσθήκες και καταργήσεις έτσι ώστε να καλύπτεται σε ύψιστο βαθμό η καθημερινή ανάγκη του σε ενημέρωση, πληροφόρηση και γιατί όχι ψυχαγωγία.

Όπως και νάχει η διεύθυνση του notospress.gr ευχαριστεί θερμά τις 3.000 τακτικών, καθημερινών, αναγνωστών για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη.