Ο Εκδοτικός οίκος «Αδούλωτη Μάνη» τού Γιώργου Π. Δημακόγιαννη (με έδρα στην πλατεία της Αρεόπολης Λακωνίας) πιστός στο ετήσιο «ραντεβού» του με τους συμπατριώτες του στον Πειραιά και τα προάστιά του, συμμετέχει και φέτος με δικό του περίπτερο στην 25η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά στον Λιμένα Ζέας (Πασαλιμάνι), «εκπροσωπώντας» το Μανιάτικο, Λακωνικό και Μεσσηνιακό, βιβλίο, με δεκάδες τίτλους νέων και παλαιότερων βιβλίων, χαρτών, CD - DVD κ.λπ… Βιβλία και είδη που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού συγκεντρωμένα, βιβλία για δώρα, βιβλία για κάθε προτίμηση…

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος η «Αδούλωτη Μάνη» αποτελεί το ένα και μοναδικό περίπτερο συμμετοχής της περιφερειακής Ελλάδας στην Έκθεση Βιβλίου στον Πειραιά (όπως και στην Έκθεση Βιβλίου στην Αθήνα, τον Απρίλιο). Στο περίπτερο της «Αδούλωτης Μάνης» θα σας υποδέχονται καθημερινά και συνεργάτες – συγγραφείς Μανιάτες, Λάκωνες και Μεσσήνιοι.

Διοργανωτής της Έκθεσης είναι ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών Εκδοτών Πειραιά. Η Έκθεση στον Πειραιά ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Ιουνίου, με καθημερινή βραδινή λειτουργία 7:00 με 11:00 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γ. Δημακόγιαννη στο 6978 991863.