ΚΑΡΥΕΣ. Το απόγευμα της Κυριακής 2 Νοεμβρίου 2014, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Β. Βαλιώτη, διεξήχθη στη Τοπική Κοινότητα Καρυών ανοιχτή συνάντηση - συνέλευση των κατοίκων με θέμα τον προγραμματισμό έργων στις Καρυές.

Σε αυτή παρευρέθηκαν ο Δημάρχος Σπάρτης, η αρμόδια Δημοτική Σύμβουλος κα Μεντή Ελένη, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Μαντζουράνης Ιωάννης και Λεβεντάκης Δήμος, ο πρόεδρος κ. Ντεβέκος Γεώργιος και το Τοπικό Συμβούλιο Καρυών, ενώ συμμετείχαν ενεργά περίπου 100 πολίτες της περιοχής.

Σε δελτίο τύπου του Δήμου αναφέρεται: «Στην εκτενή συζήτηση κατατέθηκαν προτάσεις για ένταξη έργων και υλοποίηση τους από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (Πρόγραμμα Μπαλτατζής, ΕΣΠΑ, κλπ). Στη συνέχεια η συζήτηση επεκτάθηκε στα προβλήματα της Τοπικής Κοινότητας και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Καρυών.

Η μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ο γόνιμος διάλογος που αναπτύχθηκε, και η ευκαιρία να ακουστεί άμεσα η φωνή του δημότη οδήγησαν σε μεγάλη επιτυχία τη συνάντηση».