ΤΡΙΠΟΛΗ. Σε πράγματα και καταστάσεις που, λίγο – πολύ, γνωρίζουμε αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κ. Γόντικας. Καλώντας για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να ανοίξει τα κρίσιμα θέματα των αμαρτωλών έργων στο Περιφερειακό Συμβούλιο αναφέρθηκε σε 4 από αυτά. Μάλιστα τα 3 τα εντόπισε στη Λακωνία.
Συγκεκριμένα, ο κ Γόντικας φιλοξενούμενος σε εκπομπή του Super tv ανέφερε ότι αν κι έχει ζητήσει από τον Περιφερειάρχη να συζητηθούν τα θέματα για τα σκάνδαλα των έργων τίποτα δεν έχει γίνει.

Γυρίζοντας αρκετά πίσω, στην προ Τατούλη εποχή, αναφέρθηκε στο οδικό έργο της Μακρυνάρας που «βούλιαξε» με συνέπειες μόνο για τους κατοίκους της Νότιας Λακωνίας και όχι για τους υπεύθυνους.
Περιέγραψε το έργο – φάντασμα του οδικού άξονα Σκούρα – Πυρί όπου ο εργολάβος εξαφανίστηκε με πολλά εκατομμύρια, χωρίς να αφήσει έργο, με ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πέρασε στο έργο της Παράκαμψης των Βουτιάνων όπου «ρουφάει» χιλιάδες ευρώ και κατέληξε στο Λιμάνι του Άστρους όπου κι εδώ η αμαρτωλότητα είναι φανερή. Μάλιστα ο κ Γόντικας αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν σε άλλα έργα να μετέχουν εταιρείες συμφερόντων της οικογένειας Τατούλη και σε άλλα εργολάβοι που κρίθηκαν σε προηγούμενα έργα και απέτυχαν…

Ο Νίκος Γόντικας στηλίτευσε τη λειτουργία της εταιρείας «Πελοπόννησος α.ε» αλλά και τις δαπάνες της Περιφέρειας μέσα από το εφεύρημα της «Μυθικής Πελοποννήσου». Τόνισε ότι δεν έχει προσωπική αντιδικία με κανέναν αιρετό και υπογράμμισε ότι αναμένει την συζήτηση των θεμάτων αυτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο.