Στην Ελλάδα βρέθηκε το τελευταίο διάστημα η Καλομοίρα Σαράντη και μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, πραγματοποίησαν μέρος των καλοκαιρινών τους εξορμήσεων στη Λακωνία. Η 26χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Νιάτα, ενώ ταξίδεψε και μέχρι την Ελαφόνησο για να απολαύσει τις μοναδικές παραλίες του νησιού. Μάλιστα, κατά την παραμονή της στην Ελαφόνησο, η Καλομοίρα ανέβασε στην προσωπική της ιστοσελίδα βίντεο από παραλία του νησιού στο οποίο η τραγουδίστρια απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές (Δείτε το video).

Η τραγουδίστρια παρέμεινε μόλις μια εβδομάδα στη Λακωνία, καθώς είναι προγραμματισμένες οι ζωντανές εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα για την παρουσίαση του νέου της single. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία και στην Κύπρο, ωστόσο η εμφάνισή της αναβλήθηκε ύστερα από τα τραγικά γεγονότα στη ναυτική βάση στο Ζύγι.

Τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού η Καλομοίρα θα πραγματοποιήσει συναυλίες στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβάσιας.