ΜΟΛΑΟΙ. Το απόγευμα της Κυριακής 10-01-2016 πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος Περιθάλψεως Α.Μ.Ε.Α. «Η Αγία Παρασκευή» Μολάων. Το Ίδρυμα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους φίλους του, κληρικούς και λαϊκούς που καθ’ όλη την διάρκεια του προηγούμενου έτους το ενίσχυσαν υλικά και ηθικά.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Λεγάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για την ελπίδα, η οποία δεν πρέπει να σβήσει απ’ τις καρδιές των Χριστιανών, στις δύσκολες ημέρες που περνά η Ελλάδα.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, έλαβε το λόγο και μίλησε προς τους παρευρισκομένους, εκφράζοντας τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για την παρουσία και τη φιλάνθρωπη διάθεσή τους. Πριν ευλογήσει και κόψει την πίτα του Ιδρύματος, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην προσφορά της Φιλαρμονικής του Δήμου στην πόλη των Μολάων και την ευρύτερης περιοχή και προσέφερε αναμνηστικό δίπλωμα στον μαέστρο της Αρχιμουσικό κύριον Κων/νο Κεκέρη.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής, κος Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης, κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Δ. Μονεμβασιάς, κος Ηρακλής Τριχείλης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μολάων, κος Κων/νος Μαυρομιχάλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μπελεγρή, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολλοί κληρικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος συμπολιτών μας.