ΣΠΑΡΤΗ. Την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 21:30, στο Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο, έρχεται μια παράσταση για παιδιά και ευαίσθητους…μεγάλους. Μία νεράιδα που ξαναγεννιέται με την ανθρώπινη μορφή μας μαθαίνει ποια πράγματα φέρνουν την πραγματική ευτυχία.

Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του.

Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος.

Στην καινούργια της ζωή η μικρή Φεγγαρένια θα αντιμετωπίσει τις πίκρες και τις δυσκολίες των ανθρώπων , την πλεονεξία του πλούσιου εμπόρου , την ανοησία του πρίγκηπα αλλά και την αγάπη του γερο-Τακιτόρι και του γενναίου Σαμουράι Οκινόι.

Ο ατρόμητος Σαμουράι για χάρη της θα νικήσει τον ανθρωποφάγο της πράσινης κοιλάδας, το μάγο της αναβροχιάς και τον τρομερό δράκο Τέγκου και ύστερα απο πολλές περιπέτειες θα φέρει στην αγαπημένη του Φεγγαρένια τα τρία δώρα που φέρνουν την πραγματική ευτυχία.

Ποια είναι αυτά;

Χμ... για να δούμε!!!

Πρωταγωνιστούν: ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΣΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ, ΣΑΒΒΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, ΘΩΜΑΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ, BAΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ

Και στον ρόλο της Φεγγαρένιας : η ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΗ

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σκηνικά-Κοστούμια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ

Μουσική σύνθεση: ΓΙΟΥΡΙ ΣΤΟΥΠΕΛ

Χορογραφίες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΠΟΡΗΣ

Βοηθός Σκηνοθέτη: ΣΑΒΒΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Γενική Είσοδος 10 €, Προπώληση: 8€, Ομαδικό – Σύλλογοι (άνω των 20 ατόμων) 7€