Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών διοργανώνει Μαθήματα θεατρικής αγωγής στο Γεράκι, από τον ηθοποιό, απόφοιτο της Δραματικής σχολής «Ίασμος», Γιώργο Κούμαρη.

Διδάσκονται: βασικές αρχές υποκριτικής. - αυτοσχεδιασμός- ανάπτυξη εκφραστικών μέσων- εκφορά λόγου - στοιχεία ορθοφωνίας- κίνηση.
Ηλικίες: από 16 ετών και άνω.

Μέσα από την δημιουργική απασχόληση και δράση, με αφετηρία την ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, τα θεατρικά μαθήματα στοχεύουν στην ουσιαστική γνωριμία με την τέχνη του θεάτρου και το αντικείμενο της και μπορούν αξιοποιηθούν και για το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων.
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 6.30 μμ, στον Δημοτικό Ξενώνα Γερακίου και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Το θέατρο, όπως κάθε μορφή τέχνης, αποδεδειγμένα έχει πολύπλευρα οφέλη στην καλλιέργεια της προσωπικότητας, αλλά και στην ψυχική και συναισθηματική ισορροπία του ατόμου. Μέσα από τη θεατρική πράξη το άτομο εκφράζεται ελεύθερα, «ξεδιπλώνει» πτυχές της προσωπικότητάς του, και ενεργοποιείται, συνδυάζοντας και συντονίζοντας σωματικές και πνευματικές λειτουργίες», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών.