ΜΑΝΗ. Η Δημοτική Παράταξη του ΚΚΕ Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μάνης οργανώνει Σύσκεψη - Συζήτηση με θέμα: «Η εγκατάσταση του αιολικού πάρκου στην θέση Σαγιά» και καλεί τους Μανιάτες και τις Μανιατισσες να παραβρεθούν στο καφενείο της Παντελεάκου Βούλας, στο Φλωμοχώρι, την Κυριακή 16 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Γόντικας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου.
Στο κάλεσμα αναφέρεται: «Φίλες και Φίλοι, είναι φανερό ότι περνάμε σε ποιοτικά νέο στάδιο όσον αφορά την δραστηριοποίηση μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στο πεδίο παραγωγής και μεταφοράς ενέργειας (με οποιαδήποτε μορφή λιγνιτικά, υδροηλεκτρικά, φυσικό αέριο, αιολικά, φωτοβολταϊκά κ.λ.π.) με θύματα το περιβάλλον, τις μικρές οικογενειακές δραστηριότητες (γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, τουρισμός) και κυρίως τις τσέπες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να παλέψουμε για ενιαίο κρατικό φορέα ενέργειας, χωρίς ιδιώτες, που με βάση τον κεντρικό Σχεδιασμό θα αξιοποιεί όλες τις μορφές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον, οικονομία στους φυσικούς πόρους και στόχο την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των λαϊκών στρωμάτων».