ΣΠΑΡΤΗ. Πληθαίνουν τα παράπονα των επισκεπτών στη Σπάρτη για τη λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης. Η Μ.Τ. σχολιάζει:

«Σήμερα για άλλη μια φορά δέχτηκα παράπονα από Βέλγους τουρίστες ότι το μουσείο της Σπάρτης είναι κλειστό κάθε Τρίτη, ενώ πάντα τα μουσεία είναι κλειστά Δευτέρα. Δεν έχω υπ’ όψιν μου το ωράριο στο μουσείο. Ισχυει αυτό; Μήπως είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει;»

Το notospress.gr έσπευσε να ερευνήσει το θέμα και προέκυψε ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης λειτουργεί καθημερινά 8.30 με 16:00 εκτός Τρίτης - όπως και του Μουσείο της Ακρόπολης της Αθήνας - και έχει είσοδο 2 ευρώ. Δες εδώ

Η πολίτης, που μάλιστα έχει άμεση σχέση με τον Τουρισμό (Μυστράς), επανέρχεται: «Εσείς καλά κάνετε και ενημερώνετε το κοινό. Όμως ελάτε εδώ να ακούσετε και τον κόσμο... Επί τη ευκαιρία να σας πω ότι με τα 12 ευρώ είσοδο στον Μυστρά όλο και περισσότερο κάθε χρόνο μειώνεται η προσέλευση Ελλήνων. Για όλα αυτά που σας γράφω έχω προσωπική άποψη και γκρίνια καθημερινά από τους επισκέπτες… Ίσως να ήταν λύση η έκπτωση για Έλληνες ή μια μέρα της εβδομάδας δωρεάν»