ΆΡΓΟΣ. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε στο Άργος εορταστική επετειακή εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας «Ορθόδοξος Ομολογία» σε συνδιοργάνωση της Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ομιλητής ήταν ο Κων/νος Χολέβας- πολιτικός επιστήμονας - συγγραφέας και ανέπτυξε το θέμα: «Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά».

Συμμετείχε στην εκδήλωση το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Μακεδονίας και τραγουδιών για τον Μακεδονικό Αγώνα από την παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος, ο διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γεώργιος Καζάς και πολύς κόσμος.

Φωτογραφίες: STUDIO B&G / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ-ΡΑΣΣΙΑΣ