Γράφει ο Νικόλαος Μεμίτσας*

Δυστυχώς για άλλη μια φορά στην χώρα μας, η πολιτεία θα επιβραβεύσει τους παράνομους, βάζοντας στο αρχείο όλες τις δικογραφίες με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των δικαστηρίων.

Το Υπουργείο ετοιμάζει ήδη την νομοθετική ρύθμιση , ύστερα από την εισήγηση της Ένωσης των Εισαγγελέων Ελλάδος, των εκπροσώπων - λειτουργών της Δημοκρατίας, οι οποίοι ζητούν από τον Υπουργό της Δικαιοσύνης να νομοθετήσει ώστε τα αδικήματα που επιφέρουν ποινή έως ενός έτους να παραγραφούν!!!

Εκπροσωπώντας όλοι εμείς τις κυνηγετικές οργανώσεις της χώρας μας , έχοντας στην διάθεση της πάταξης της λαθροθηρίας, το σώμα της θηροφυλακής , με το σύνολο των κυνηγών να καταβάλλουμε κάθε χρόνο περίπου το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, να είμαστε παραγκωνισμένοι και να θεωρούμαστε οι ανόητοι και τα κορόιδα, βάζοντας με αυτήν την επερχόμενη ρύθμιση εκατοντάδες υποθέσεις λαθροθηρίας στο αρχείο.

ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση για όλα τα όργανα της Χώρας Αστυνομία , Λιμενικό, πυροσβεστική, Δημαρχεία κ.α. , να βλέπουν την ίδια την Πολιτεία να επιβραβεύει τους παράνομους.

Ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό να εξαιρέσει από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, τα αδικήματα που αφορούν τον Νόμο περί θήρας .

Με την λαθροθηρία να εξαπλώνεται καθημερινά, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, ώστε οι παραβάσεις του Νόμου περί θήρας να επιφέρουν χρηματικό πρόστιμο.

* Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων