ΛΑΚΩΝΙΑ. Η κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου, επικεφαλής του Τομέα Περιβάλλοντος της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της είχε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη , τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας κ. Τσιγαραρίδη και τους Διευθυντές Λακωνίας και Σπάρτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.κ. Αλικάκο και Τσολομύτη.

Με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας συζητήθηκαν τα μείζονα περιβαλλοντικά προβλήματα της Λακωνίας, με πρώτο αυτό του ποταμού Ευρώτα. Το μυθικό ποτάμι της Λακωνίας που από μεγάλο πλεονέκτημα, κατάντησε να θεωρείται πρόβλημα για το περιβάλλον και την αναπτυξιακή πορεία της Λακωνίας. Ο κ.Βερούτης επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήδη επιλαμβάνεται της καθολικής διαχείρισης του ποταμού και σύντομα θα ανακοινωθούν σχετικές δράσεις.

Ο Διευθυντής της Αστυνομίας κ.Τσιγαρίδης ανέφερε την ετοιμότητα των αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού ενώ οι διευθυντές της πυροσβεστικής κ.κ. Αλικάκος και Τσολομύτης επεσήμαναν την ετοιμότητα των υπηρεσιών για την ασφάλεια και την αντιπυρρική κάλυψη και καταστολή της Λακωνίας.

Η επικεφαλής του Τομέα Περιβάλλοντος επεσήμανε ότι το Περιβάλλον έχει προτεραιότητα και αποτελεί αναγκαία προυπόθεση για όποιαδήποτε δράση.