ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου (ώρες 10:30 και 12:30) εκδηλώσεις ενημέρωσης και δραστηριοτήτων για παιδιά 4 ετών και άνω, με τίτλο «Παραμυθομαγειρέματα. Μεσογειακή διατροφή και παραμύθια», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Η παιδαγωγός Ελένη Κουσκουρέλου αναλαμβάνει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα διατροφής. Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη μεσογειακή διατροφή, να αντιληφθούν τα οφέλη της για τον ανθρώπινο οργανισμό και να λάβουν ποικίλα ερεθίσματα και γνώσεις προκειμένου να την υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους. Η δράση περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια μαγειρικής, ζωγραφικής και φιλαναγνωσίας, σε συνδυασμό με θεατρικό παιχνίδι, παραμύθια και κουίζ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα. Τ: 27950 31630 | www.piop.gr