Ο Π. Νίκας «στάζει μέλι» για τον Μ. Βορίδη

ΜΥΣΤΡΑΣ. Με τα θερμότερα λόγια μίλησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Νίκας για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μ. Βορίδη, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εσπερίδα της 9ης Οκτωβρίου με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη».

Ο Κ. Νίκας, δήλωσε υπερήφανος που μπορεί να συνεργάζεται με έναν Υπουργό του επιπέδου του κ. Βορίδη.

Τόνισε πως, «Τον έχω επισκεφτεί πολλές φορές στο υπουργείο για θέματα της αρμοδιότητάς του και πάντα συναντώ έναν άνθρωπο που μας καλοδέχεται, μας εξηγεί, ο λόγος του δεν είναι ποτέ ψεύτικος, ποτέ λαϊκιστικός, αναφέρεται με ευθύτητα και ακρίβεια και αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις να επιλύσει τα προβλήματα».

Και υπογράμμισε πως, «σωστά ο αγροτικός κόσμος της χώρας έχει στηρίξει πολλές ελπίδες πάνω στον καλό Υπουργό, που κυριολεκτικά αναλώνεται υπέρ των συμφερόντων του αγροτικού κόσμου».

«Περνάμε μια δύσκολη περίοδο. Έχει επιπτώσεις ο κορονοϊός στην οικονομία και την κοινωνία κι ενδεχομένως να πλήξει κει την κοινωνική συνοχή. Επιπτώσεις υπάρχουν και στο αγροτικό εισόδημα αφού πλήττεται η εστίαση… Ο υπουργός στήριξε την με μια έξοχη κίνηση και αγάπη προς τον αγροτικό κόσμο. Γιατί στον κόσμο αυτό στηρίχθηκαν οι κατακτήσεις της χώρας μας. Όλες οι οικονομικές κρίσεις αντιμετωπίστηκαν με την ενδυνάμωση του αγροτικού εισοδήματος. Με δυνατό τον πρωτογενή τομέα η Πατρίδα μας θα βγει από την κρίση που επέφερε ο κορονοιός» ανέφερε ο περιφερειάρχης.

«Τα θέματα που προωθεί ο υπουργός Βορίδης στην άρδευση αξίζουν ευχαριστίες θερμές. Τα τελευταία 50 χρόνια κάναμε λάθη…» τόνισε ο Παναγιώτης Νίκας.

Αξιοπρόσεκτη και η αναφορά του κ. Βορίδη , που σε μια αποστροφή του λόγου του σημείωσε πως, «… Με τον κ. Νίκα έχουμε ένα ιστορικό επιτυχιών ως δίδυμο, έχουμε καταφέρει να σώσουμε έργα, να ξεκολλήσουμε έργα, να εκτελέσουμε έργα που έδειχναν δύσκολο να γίνουν». Δ.Π.

Ειδήσεις σήμερα:

Covid-19: Μέσα σε μια εβδομάδα 133 κρούσματα στην Πελοπόννησο!

Μεγαλόπολη: Συμφωνούν για το βιομηχανικό πάρκο αλλά όχι και για την χωροθέτηση

Ελαιόλαδο Αθηνολιάς: Συμφωνία στα 3,80€ το κιλό για τον ΑΣ Αγίων Αποστόλων

Μάνη: Ήταν ελαιοτριβείο του 1850 κι έγινε πολυτελής βίλα του 2020

«Ζωή μαρτύριο» στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας. Τρόμος από τις καθημερινές διαρρήξεις!