ΣΠΑΡΤΗ. Όπως γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ο κ. Θεοδ. Βερούτης, την Πέμπτη 22/10, δέχτηκε την επίσκεψη, εθιμοτυπικού χαρακτήρα, από τον Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πλοίαρχο Κυριακουλόπουλο Δημήτριο και τον νέο Λιμενάρχη Γυθείου Υποπλοίαρχο Βουρλέτση Σωτήριο, συνοδευόμενους από τον Ανθυπασπιστή του Λιμεναρχείου Γυθείου, Τσούση Γεώργιο.

Ο αντιπεριφερειάρχης αφού τους καλωσόρισε, τους συνεχάρη για την επιτυχία του Λιμεναρχείου Γυθείου, που σε συντονισμό με το Υπουργείο μετά από μεγάλη επιχείρηση, εντόπισαν και κατάσχεσαν τεράστια ποσότητα ναρκωτικών 1,2 τόνων και συνέλαβαν τους διακινητές. Τους ευχαρίστησε επίσης για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Νομού αλλά και για την αξιέπαινη συνεισφορά τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα και ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Π.Ε. Λακωνίας θα συνεχίσει σταθερά να είναι στη διάθεση του Λιμεναρχείου Γυθείου, για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματική συνεργασία των δύο φορέων.