ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Οι άνδρες του Α.Τ. Καλαβρύτων υποχρέωσαν πάνω από 30 αυτοκίνητα που κατευθύνονταν στον Χέλμο τη δεύτερη μέρα του χρόνου, να αλλάξουν κατεύθυνση

Μπορεί τα χιονοδρομικά κέντρα να παραμένουν κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, όμως αρκετοί επιχείρησαν να επισκεφτούν τον χιονισμένο Χελμό κοντά στα Καλάβρυτα. Στην προσπάθειά τους αυτή, δεν υπολόγισαν πως η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους για την άσκοπη μετακίνηση των πολιτών.

Ετσι, τη δεύτερη μέρα της χρονιάς, στα μπλόκα της αστυνομίας έπεσαν όσοι πέρασαν από τη διασταύρωση του χιονοδρομικού κέντρου.

Οι άνδρες του Α.Τ. Καλαβρύτων υποχρέωσαν πάνω από 30 αυτοκίνητα να αλλάξουν κατεύθυνση, αφού το sms που είχαν στείλει στο 13033 δεν αιτιολογούσε τη μετακίνηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις επιβλήθηκαν και τσουχτερά πρόστιμα, όπως αναφέρει το kalavrytanews.com.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν δύο οχήματα από την Πάτρα με νεαρούς επιβάτες και με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας ηλικιωμένων σε χωριό των Καλαβρύτων...

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2020

Η Πελοπόννησος μετράει κρούσματα

Αλλαγές στη φορολογία των αγροτών

Ένα παράξενο τροχαίο στο Κέντρο της Σπάρτης (video)