Κυριακή 17/1, στις «Πνευματικές Διαδικτυακές Συζητήσεις»

ΣΠΑΡΤΗ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η δεύτερη παρουσία του Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευσταθίου στις «Πνευματικές Διαδικτυακές Συζητήσεις», το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2021. Πρόκειται για μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες η Ιερά Μητρόπολή Μονεμβασίας και Σπάρτης, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με στόχο να στηριχτεί πνευματικά το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την κοινωνία.

Ο κ. Ευστάθιος απάντησε σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, που είχαν συγκεντρωθεί κατά την πρώτη του ομιλία, αλλά και σε νέες ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες. Οι ερωτήσεις αφορούσαν, μεταξύ άλλων, την χριστιανική διαπαιδαγώγηση, τον εκκλησιασμό, τις σχέσεις Θεολογίας – Επιστήμης, τη Θεία Κοινωνία και την προσευχή.

Ο πρώτος κύκλος των ομιλιών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας στις «Πνευματικές Διαδικτυακές Συζητήσεις» θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 7.00 το απόγευμα. Τις επόμενες Κυριακές θα ακολουθήσουν αξιόλογοι ομιλητές με στοχευμένη θεολογική και κοινωνική θεματολογία.

Υπενθυμίζεται ότι τις ομιλίες μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος ζωντανά μέσω διαδικτύου στην πλατφόρμα ZOOM. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: kyklosimspartis@outlook.com ή στο τηλ. 6947965170.