Η ΕΛΜΕ Λακωνίας καλεί τα μέλη της να γίνουν παράδειγμα για όλη την κοινωνία, προσφέροντας αίμα

ΣΠΑΡΤΗ. Πρόσκληση ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, από την ΕΛΜΕ Λακωνίας, η οποία καλεί τα μέλη της σε μια ασφαλή προσπάθεια διαρκούς αιμοδοσίας, ανταποκρινόμενα στις εντονότατες σημερινές ανάγκες προσφοράς αίματος.

Έτσι, καθημερινά θα πραγματοποιούνται αιμοληψίες στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας (Αγ. Νίκωνος, Σπάρτη), απαραίτητα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 27310-93119.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί, «... Είναι μεγάλη ανάγκη!! Σας καλούμε να ανταποκριθούμε στην έκκληση για αίμα και να γίνουμε παράδειγμα για όλη την κοινωνία».

Περισσότερες πληροφορίες, δίνονται στα τηλέφωνα:

Γιάννης Σταυρόπουλος, 6974887378

Παναγιώτης Κουμουνδούρος, 6978481417

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λακωνίας:

«Διαρκής προσφορά αίματος! Τώρα! Περισσότερο από κάθε άλλη φορά να δείξουμε την αλληλεγγύη μας!

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Δυστυχώς ο “αόρατος εχθρός”, μας εμποδίζει να διδάξουμε τα παιδιά μας στο σχολείο.

Ωστόσο έχουμε το χρέος, τις δύσκολες αυτές ώρες, να συστρατευτούμε με όλη την κοινωνία και να κάνουμε πράξη αυτά που πρώτα και πάνω απ’ όλα διδάσκουμε στην τάξη:

Ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Οι ανάγκες σε αίμα σήμερα όσο ποτέ παραμένουν μεγάλες αλλά ο φόβος κρατά μακριά τους αιμοδότες από τα κέντρα αιμοδοσίας. Η πολιτεία μετέφερε τα κέντρα αιμοδοσίας σε χώρους έξω από τα νοσοκομεία, κάνοντας τις συνθήκες απόλυτα ασφαλείς.

Είναι μεγάλη ανάγκη! Σας καλούμε να ανταποκριθούμε στην έκκληση για αίμα και να γίνουμε παράδειγμα για όλη την κοινωνία.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς».