Ύστερα από επικοινωνία, θα στέλνεται το σχετικό link, σε όποιον δημότη θέλει να συμμετάσχει με ερώτηση ή τοποθέτηση

ΣΠΑΡΤΗ. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, κ. Σπ. Μοιράγιας, αφού οι συνεδριάσεις γίνονται με τηλεδιάσκεψη, οι δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ερώτηση ή τοποθέτηση, θα πρέπει να το γνωστοποιούν τηλεφωνικά ή με e-mail, προκειμένου να τους στέλνεται ο σχετικός σύνδεσμος επικοινωνίας για την τηλεδιάσκεψη.

Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail : grammateia_ds@1504.syzefxis.gov.gr

Τηλ.: 27310 22226 /104 ή 103

Η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το άρθρο 4 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου έχει καθιερωθεί η ώρα του δημότη.

Αναλυτικά το ανωτέρω άρθρο αναφέρει: “Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τις ανακοινώσεις, καθιερώνεται η ώρα του δημότη, διάρκειας είκοσι (20) λεπτών. Δημότες εγγράφονται για ερωτήσεις-τοποθετήσεις στην αρχή. Χρόνος κάθε δημότη ορίζονται τα δύο (2) λεπτά. Δίνονται απαντήσεις από τον κ.Δήμαρχο ή αρμόδιο την επόμενη ώρα του δημότη”.

Εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη.

Ύστερα από τα ανωτέρω ενημερώνουμε τους δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ερώτηση ή τοποθέτηση, να μας το γνωρίζουν τηλεφωνικά ή με e-mail προκειμένου να τους στέλνεται ο σχετικός σύνδεσμος επικοινωνίας για την τηλεδιάσκεψη».