Θ. Βασιλόπουλος: «Έργα υποδομών που θωρακίζουν το δήμο μας»

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Εξελίσσονται αυτή την περίοδο, οι εργασίες σε Θουρία και Λέικα, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Δήμου Καλαμάτας».

Πρόκειται για το πρώτο υποέργο, προϋπολογισμού 1.191.866,92€ του ενταγμένου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργου της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας με τίτλο «Έργα βελτίωσης αποχέτευσης ακαθάρτων Δήμου Καλαμάτας», που αφορά στην κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στους οικισμούς Θουρίας και Λεΐκων.

Ο Δήμαρχος επισκεπτόμενος την Κοινότητα Θουρίας ενημερώθηκε για την πορεία του έργου.

Θ. Βασιλόπουλος: «Έργα υποδομών που θωρακίζουν το δήμο μας»

Σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε: «Υλοποιούμε μέσω της ΔΕΥΑΚ ένα μεγάλο πρόγραμμα σημαντικών παρεμβάσεων στις υποδομές του Δήμου. Υποδομές που αφορούν την ύδρευση, την αποχέτευση, τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων, έργα που θωρακίζουν το Δήμο μας, την πόλη της Καλαμάτας και τις Κοινότητες για τις επόμενες δεκαετίες. Γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα αυτά έργα δυσκολεύουν αρκετές φορές την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, όμως μέσα από τα σπουδαία έργα που υλοποιούνται αλλά και εκείνα που ακολουθούν, εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ προχωράει ο σχεδιασμός μας για μικρές και μεγαλύτερες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε όλο το Δήμο».